Tuning

Hos oss står kvalitet i fokus, vi strekker oss lenger for at du skal få det beste mulige resultatet

FÅ MER EFFEKT, MER DREIEMOMENT OG LAVERE FORBRUK!

Tuninglabs leverer optimaliseringsløsninger  med skreddersydd programvare til ditt kjøretøy. Vi har utstyr til å optimalisere alt i fra Personbil, Bobil, Lastebil, Anleggsmaskiner, Traktorer og Båter, En optimalisering hos oss er helt trygt og frigjør potensialet i kjøretøyet ditt. Hos oss har du 100% fornøydgaranti.

Master-TUning-tool

OBD/Diagnoseport

Optimalisering/Diagnose direkte i OBD/Diagnoseporten. En enkel, grei og rask metode for å lese ut og skrive programvare på. Det blir flere og flere produsenter som tillater dette og vi bruker denne metoden så ofte det lar seg gjøre.

read-bench

Bench Mode

En litt mer innviklet metode for å lese og skrive programvare på, her demonteres motorstyringsenheten fra kjøretøyet for så at vi kobler oss direkte inn på pinnene i hovedkontakten. Vi har dyktige teknikere som har årelang kompetanse innenfor tuning, noe som gjør selv den mest innviklede operasjonen en lek.

banner2

Position Frame

Dette er den mest innviklede metoden å lese/skrive programvare på, det er likevel en ryddig metode. Her går vi inn på selve printkortet i motorstyringsenheten og skriver programvaren direkte.

Prosedyrene våre for denne type programmering er utrolig strenge. Motorstyringsenheten blir forseglet som originalt og montert tilbake i riktig rekkefølge, etter produsentens anvidninger.